DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ AFİŞ/CÜMLE YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLAN ELMAS MİNA ELBEYİ'Yİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SN. BAHAMADDİN KARAKÖSE MAKAMLARINDA KABUL EDEREK ÖĞRENCİMİZE HEDİYELERİNİ TAKDİM ETTİLER.

Bakanlığımız tarafından başlatılan Dilimizin Zenginliği Projesi'nin dilin derinliklerini keşfetme, kültürel sözcüklele buluşma ve dil becerilerini geliştirmeyi hedeflediğini belirterek, öğrencilere dilin zenginliklerini anlamalarını ve etkili bir şekilde kullanmalarının gelişimlere katkı sağladığını vurgulamaktadır. Bu faaliyet kapsamında okulumuzda da yürüttüğümüz bu proje ile cümle/afiş yarışmasında 3/C sınıfı öğrencimiz Elmas Mina ELBEYİ, katılan öğrencilerimiz arasından ilçede ve ilde birinci olmuştur. Birinci olan öğrencimizi İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Bahameddin KARAKÖSE makamlarında kabul ederek öğrencimize hediye takdim etmiştir.

29.12.2023 51

29-12-202329-12-202329-12-2023