YAVUZ SULTAN SELİM İLKOKULU

Vizyon: ÖĞRENCİLERİN İLGİ, YETENEK VE İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA YÖNLENDİRİLEREK HAYATA VE BİR ÜST GÖREVİNE HAZIRLANDIĞI; MİLLİ DEĞERLERİNİ BİLEN, DÜŞÜNEN, SORGULAYAN, OKUYUP ARAŞTIRAN, TOPLUM VE DÜNYA SORUNLARINA İLGİ DUYAN,RUHEN VE FİZİKSEL OLARAK SAĞLIKLI BİREYLER YETİŞTİREN, ULUSLARARASI İLİŞKİLER KURABİLEN BİR "MODEL OKUL" OLMAKTIR.

Misyon: TÜRK MİLLETİNİN MİLLİ,AHLAKİ,İNSANI,MANEVİ,KÜLTÜREL DEĞERLERİNİ BENİMSEYEN,KORUYAN VE GELİŞTİREN; AİLESİNİ VATANINI, MİLLETİNİ SEVEN VE DAİMA YÜCELTMEYE ÇALIŞAN; İNSAN HAKLARINA SAYGILI,DEMOKRATİK,LAİK VE SOSYAL BİR HUKUK DEVLETİ OLAN TÜRKİYE CUMHURİYETİNE KARŞI GÖREV VE SORUMLULUKLARINI BİLEN VE BUNLARI DAVRANIŞ HALİNE GETİRMİŞ , FARKLI DİN VE KÜLTÜRLERLE İLETİŞİM KURMUŞ YURTTAŞLAR YETİŞTİRMEK.

Başarılar:

Isınma: DOGALGAZ
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: İlk ve ortaokul aynı binada öğrenim görmektedir.

WEB - https://incesuyavuzsultanselimio.meb.k12.tr

Adres - Fırınönü Mahallesi Bal Sokak No 16 3. Etap TOKİ İncesu KAYSERİ

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Okulumuz İncesu İlçe merkezinde bulunmaktadır. İncesu merkez ile arasında 2 km mesafe vardır. Ulaşım Kayseri merkezden belediye otobüsleri ve özel araçlarla sağlanmaktadır. Ulaşım sıkıntısı yoktur.

Adres - Fırınönü Mahallesi Bal Sokak No 16 3. Etap TOKİ İncesu KAYSERİ

Ulaşım Ulaşım Kayseri Büyükşehir Belediyesi otobüsleri ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Kayseri ye 35 km uzaklıkta olup İlçe merkezinde bulunmaktadır.